POHOD TAMAR

Ob 6.30 smo se skupaj odpeljali z avtobusom in nekaj osebnimi avtomobili proti Planici. Na poti smo bili vsi v pričakovanju, kako bo in kaj vse bomo doživeli.

SONČKI PONOVNO IZVEDLI ZTK NA KMETIJI ZEVNIK

 Društvo za cerebralno paralizo Sonček Posavje je v mesecu avgustu izvedlo samostojno zdravstveno terapevtsko kolonijo na kmetiji Zevnik na Čatežu.

ČLANI DRUŠTVA SONČEK POSAVJE NA PAŠMANU

 Društvo Sonček Posavje je konec junija izvedlo že drugo zdravstveno terapevtsko kolonijo na Pašmanu.

SONČKOV PUSTNI TOREK

 V torek je bilo v Centru Sonček Krško precej veselo,saj je Društvo Sonček Posavje izvedlo pustno rajanje,

SONČKOVA ZIMSKA ZTK V KRANJSKI GORI

Društvo Sonček Posavje je že pričelo z večjimi projekti v letošnjem letu 2020, saj smo že izvedli  zdravstveno terapevtsko kolonijo v Kranjski Gori.

 

V novembru so tudi na Društvu Sonček Posavje,končali tridnevno Jesensko šolo za starše.

Prvi dan to je 5.11.2015 je bilo vsem navzočim predstavljeno delovanje Zveze Sonček in družinskega centra Sonček ter o cerebralni paralizi malo drugače,na naslednjem predavanju,pa so jim bile predstavljene pravice otrok z posebnimi potrebami.  Razvidno je bilo,da je veliko staršev seznanjeno z pravicami ,vendar žal so zelo težko izvedljive zaradi različne birokracije,veliko mlajših družin pa ne. Na tretjem predavanju,katerega se je udeležilo največ staršev,pa se je predavanje navezovalo na temo,kako vzgajati otroka ali mladostnika z posebnimi potrebami,ob tej temi pa so se razvila različna mišljenja,kaj je prav in kaj ni.   Anton Hruševar

 

  • DSC08500
  • DSC08502
  • DSC08563
  • DSC08578

 

 

 

 

 

 

Sonček Posavje na Facebook-u

V društvu smo vedno veseli pomoči.

Prijavi se

Go to top